Skocz do zawartości

Chłodnik Jagodowo-truskawkowy


vogelka

Rekomendowane odpowiedzi

składniki: litr kefiru szklanka słodkiej śmietanki lub jogurtu 2 łyżki cukru 40 dag truskawek 25 dag jagód jak zrobić: myjemy i zdejmujemy szypułki z truskawek miksujemy je z kefirem, śmietaną i cukrem (można dodać troche mleka, aby rozrzedzić zupę) Przed podaniem na stół wsypujemy do chłodnika czarne jagody. można jeść samą zupkę lub z makaronem lub ryżem:)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.