Gość planet88 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich szefów kuchni ;) Mam jeden problem. Pracuje w gastronomi od nie całego roku jestem początkującym kucharzem bez zawodu szkolnego. Lubie bardzo gotować, lecz mam problem z doprawianiem potraw raz za mocno raz za słabo. Czy nie mam po prostu talentu czy może smak przyjdzie z czasem. Jak to było u was? jak się tego zmysłu uczyliście? Pozdrawiam Cytuj
Kasia M. Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Ja też na początku miałam problemy, z reguły wszystko było za słone ;) Teraz już wychodzi mi tak "na oko" i w większości przypadków jest dobrze. Jak doprawiam coś, co można poprawić, to zawsze sypię wszystkiego mniej. Na niektórych paczuszkach przypraw pisze ile czego sypać i muszę przyznać, że czasem mi się to prztdaje, sama nie jestem super - doświadczona w kuchni ale już sobie radzę. Nie martw się, samo przyjdzie :) Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.