Skocz do zawartości

Doprawianie


Gość planet88

Rekomendowane odpowiedzi

Gość planet88

Witam serdecznie wszystkich szefów kuchni ;) Mam jeden problem. Pracuje w gastronomi od nie całego roku jestem początkującym kucharzem bez zawodu szkolnego. Lubie bardzo gotować, lecz mam problem z doprawianiem potraw raz za mocno raz za słabo. Czy nie mam po prostu talentu czy może smak przyjdzie z czasem. Jak to było u was? jak się tego zmysłu uczyliście? Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja też na początku miałam problemy, z reguły wszystko było za słone ;) Teraz już wychodzi mi tak "na oko" i w większości przypadków jest dobrze. Jak doprawiam coś, co można poprawić, to zawsze sypię wszystkiego mniej. Na niektórych paczuszkach przypraw pisze ile czego sypać i muszę przyznać, że czasem mi się to prztdaje, sama nie jestem super - doświadczona w kuchni ale już sobie radzę. Nie martw się, samo przyjdzie :)

Pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.