Gość planet88 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich szefów kuchni ;) Mam jeden problem. Pracuje w gastronomi od nie całego roku jestem początkującym kucharzem bez zawodu szkolnego. Lubie bardzo gotować, lecz mam problem z doprawianiem potraw raz za mocno raz za słabo. Czy nie mam po prostu talentu czy może smak przyjdzie z czasem. Jak to było u was? jak się tego zmysłu uczyliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia M. Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ja też na początku miałam problemy, z reguły wszystko było za słone ;) Teraz już wychodzi mi tak "na oko" i w większości przypadków jest dobrze. Jak doprawiam coś, co można poprawić, to zawsze sypię wszystkiego mniej. Na niektórych paczuszkach przypraw pisze ile czego sypać i muszę przyznać, że czasem mi się to prztdaje, sama nie jestem super - doświadczona w kuchni ale już sobie radzę. Nie martw się, samo przyjdzie :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.