Skocz do zawartości

Masa Do Ciasta Poszukiwana


magdalena7

Rekomendowane odpowiedzi

Magdaleno! Ja osobiscie do tego rodzaju ciasta daje taka mase 2 szkl mleka 1 bydyn śmietankowy 1 łyzka maki pszennej 6 łyzek cujru Gotujesz jak budyn, Ucieram Kasie i dodaje zimny budyń. Krem jest pyszny. Polecam Pozdr

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

magdaleno bo trzeba dac tężejąca galaretke, musisz jej pilnowac, ja wkladam ostudzona do zamrazalki lub lodowki i co chwile sprawdzam, powinna byc taka zebys ja mogla kłasc lyzka ale tez zeby nie zastygla calkiem, jak dasz lekko stezala to wlasnie wsiaknie w biszkopt, zobacz na zdjeciu w linku ktory podalam, kladlam ją lyzka a pozniej ona i tak sie ladnie wyrowna, powodzenia

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.