Gość krzyhooa3 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam wszystkich..... swego zycia nigdy nie wiazalem z gastronomia i kucharzeniem lecz los tak mnie pokierowal ze znalazlem sie w tym biznesie na obczyznie i dostalem mozliwosc pracy jako kucharz. z poczatku traktowalem to jako po prostu wiekszy pieniadz lecz zaczelo mi sie to podobac.... wrocilem do kraju i zastanawiam sie nad otworzeniem wlasnego biznesu....... mam troche pomyslow tlyko nie wiem czy to wypali z polskim biedniejszym klientem moje pytanie brzmi .......... ile kosztuje zlotowek wyposazenie kuchni od podstaw tak aby wszystko dzialalo jak porzadna kuchnia????????? moze wlasciciele hoteli i lokali maja jakies pojecie prosze o odpowiedz Cytuj
PepinNR Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 kuchnia kuchni nie równa, a sam piec konwekcyjny kosztuje ~15+tys Cytuj
Niedzwiadu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 zamów sobie katalog stalglastu ( podstawowe wyposażenia kuchni) i tam masz ceny nowych produktów , a tak to najlepiej jest się załapać na sprzęt jak jakaś restauracja albo hotel się zamyka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi