Skocz do zawartości

Pucharek brzoskwiniowy


kleopatra

Rekomendowane odpowiedzi

Przepis na cztery osoby: duży pojemnik jogurtu morelowego albo brzoskwiniowego (500g) 5 łyżek galaretki brzoskwiniowej 3/4 szklanki wody brzoskwinie z puszki PRZYGOTOWANIE: Galaretkę rozpuścić w gorącej wodzie i pozostawić do ostygnięcia. Do pucharków albo miseczek powkładać brzoskwinie pokrojone w kostkę (ile chcemy, ale jedna albo dwie połówki na porcję wystarczą). Zimną i lekko tężejącą galaretkę zmiksować z jogurtem i zalać brzoskwinie. Wstawić do lodówki do zastygnięcia. Gotowy deser przystroić cząstkami owoców i podawać.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.