Skocz do zawartości

Masa Pomarańczowa


basga
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 szkl soku pomarańczowego 0.5 litra wody 0.5 szkl cukru 2 żółtka kisiel pomarańczowy na 0.75 l. 1 łyżka mąki ziemniaczanej Zagotować wodę z cukrem. Żółtka rozmieszać w soku,dodać kisiel z mąką,rozmieszać i wlać do gotującej wody.Zagotować i gorącym przełożyć biszkopt.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.