Skocz do zawartości

Smażenie Pieczarek


Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do forumowiczów (forumowiczek jak najbardziej również). Czy istnieje sposób na smażenie pieczarek tak, by nie ciemniały one w trakcie duszenia? Chodzi mi o to, by usmażone były siwe, a nie ciemnoszare albo wręcz czarne. Dziękuje z góry :)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Niestety smutna to prawda. Na 'pocieszenie' dodam, że nie jest to tylko problem z warzywami, ale również - a może przede wszystkim - z mięsem i wędlinami. Warzywa i owoce przetrzymywane są w chłodniach przez tak długi okres jak to tylko możliwe - później trafiają na 'promocję'.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.