karolcianatalka Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 witam zwracam sie z ogromna prośbę potrzebuje zrobić tort na urodziny córki i mam pytanie w czym pieczecie spódnice chodzi mi o kształt i wykończenie z jakiej masy badz kremu z gory bardzo dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja nie robiłam ale wydaje mi się,że forma do babki się nadaje,wtedy odwracasz i gotowe a w otwór wsadzasz lalkę.Ewentualnie wyciąć z okrągłych blatów i warstwami robić mniejsze krążki.Krem powinien być z prawdziwego masła żeby był sztywny ,może też z masy marcepanowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi