Dorunia Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 5 jaj 1 serek śmietankowy(z Piątnicy może być 135g.) trochę chrzanu sól do smaku Jaja ugotować na twardo,ostudzić,oddzielić żółtka od białek.Żółtka utrzeć z chrzanem i serkiem na gładką masę i uformować z niej kulki małe,białka zetrzeć na jarzynówce na małych oczkach i w tym białku obtaczać kulki...układać na liściach sałaty :razz: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ależ one ślicznie wyglądają, jak prawdziwe rafaello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wow! Super pomysł i świetnie się prezentują te jajka - zrobię je na Święta :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wow, ale fajny pomysł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Pierwszy raz widzę tak zrobione jajka! Ślicznie wyglądają i zapewne są smakowite :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powsinoga Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Oczy też jedzą! Wygląda cudnie i nie jest trudne. Musze wypróbować na jakiejś domowej imprezce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuttifrutti Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Bardzo intrygujący przepis. Muszę wypróbować bo mój mężczyzna uwielbia jajka z chrzanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Bardzo apetycznie to wygląda i dobrze smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.