nuka Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Witam, Szukam nowych smakow. Interesuje mnie: -ładny wygląd potrawy, -najlepiej nie jednogarnkowe, -mam zamiar zaskoczyć gości daniem głównym i deserem, nie pogardze przystawkami. Nie interesują mnie potrawy oklepane i wszystkim znane typu kotlet, czy rolada. Szukam również potraw nietypowych :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Witam 🙂 Z dań głównych mogę polecić np.: :arrow: Plastry schabu zapiekane z porem i marchewką :arrow: Zapiekanka makaronowa z kalafiorem i boczkiem :arrow: Krakersowa lazania :arrow: Babka ziemniaczana :arrow: Potrawka indycza z ryżem na kolorowo :arrow: Kurczak z kukurydzą - nie przegap go :arrow: Zapiekanka makaronowa z pomidorowym sosem :arrow: Beztłuszczowe bitki wołowe z ogórkiem i cebulą :arrow: Kotlety makaronowe :arrow: Kotlety mielone w słodkiej pelerynie Na deser: :arrow: Kuleczki Rafaello :arrow: Arbuzowa sałatka Zapraszam jeszcze do naszych bogatych w przeróżne przepisy kulinarne działów Dania główne, Przekąski i Desery bo trudno też coś doradzić, wiadomo, różne rzeczy ludzie lubią, jednym to danie smakuje, a innym nie. Upsss.... Ps. Jak już nagromadziłam sobie przepisy, to jeszcze raz przeczytałam powyższy post i doczytałam, że potrawy mają być niejednogarnkowe (nie wiem jakim cudem ja przeczytałam, że mogą być jednogarnkowe i takich też szukałam.... ale może komuś się przydadzą... ;-)) Pozdrawiam i zapraszam do lektury forum 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi