nuka Opublikowano 21 Wrze艣nia 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 21 Wrze艣nia 2011 Witam, Szukam nowych smakow. Interesuje mnie: -艂adny wygl膮d potrawy, -najlepiej nie jednogarnkowe, -mam zamiar zaskoczy膰 go艣ci daniem g艂贸wnym i deserem, nie pogardze przystawkami. Nie interesuj膮 mnie potrawy oklepane i wszystkim znane typu kotlet, czy rolada. Szukam r贸wnie偶 potraw nietypowych :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Wrze艣nia 2011 Zg艂o艣 Opublikowano 23 Wrze艣nia 2011 Witam 馃檪 Z da艅 g艂贸wnych mog臋 poleci膰 np.: :arrow: Plastry schabu zapiekane z porem i marchewk膮 :arrow: Zapiekanka makaronowa z kalafiorem i boczkiem :arrow: Krakersowa lazania :arrow: Babka ziemniaczana :arrow: Potrawka indycza z ry偶em na kolorowo :arrow: Kurczak z kukurydz膮 - nie przegap go :arrow: Zapiekanka makaronowa z pomidorowym sosem :arrow: Bezt艂uszczowe bitki wo艂owe z og贸rkiem i cebul膮 :arrow: Kotlety makaronowe :arrow: Kotlety mielone w s艂odkiej pelerynie Na deser: :arrow: Kuleczki Rafaello :arrow: Arbuzowa sa艂atka Zapraszam jeszcze do naszych bogatych w przer贸偶ne przepisy kulinarne dzia艂贸w Dania g艂贸wne, Przek膮ski i Desery bo trudno te偶 co艣 doradzi膰, wiadomo, r贸偶ne rzeczy ludzie lubi膮, jednym to danie smakuje, a innym nie. Upsss.... Ps. Jak ju偶 nagromadzi艂am sobie przepisy, to jeszcze raz przeczyta艂am powy偶szy post i doczyta艂am, 偶e potrawy maj膮 by膰 niejednogarnkowe (nie wiem jakim cudem ja przeczyta艂am, 偶e mog膮 by膰 jednogarnkowe i takich te偶 szuka艂am.... ale mo偶e komu艣 si臋 przydadz膮... ;-)) Pozdrawiam i zapraszam do lektury forum 馃檪 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.