mdmj20 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jest to prosty w przygotowaniu drink, który wbrew pozorom (a pozornie wydaje się że mamy przed sobą coś paskudnego) smakuje całkiem dobrze. Więc - bierzemy miednicę lub duży garnek, który pomieści poniższe składniki. -1 litr wódki (wyborowa, biała żubrówka) -3 mocne piwa (choć ja sam używam zazwyczaj piwa tyskie) -butelkę wina musującego (nie polecam tylko wytrawnego) -litr napoju energetyzującego (np. tiger) -butelkę soku żurawinowego lub wiśniowego (butelka ma ok 400ml) Następnie całość mieszamy i pijemy. Z doświadczenia wiem że drink powinien wystarczyć na 3 osoby. Techniki picia- spokojnie jak drink lub na duże shoty. W tym drugim przypadku efekty są naprawdę szybko widoczne;) pozdrawiam i miłej zabawy;) Cytuj
malinowa_babeczka Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Efekty bardzo widoczne, mój kolega po wypiciu takiego kociołka wymiotował dalej niż widział xD Cytuj
mdmj20 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Ja piłem to kilka razy, i nigdy nie widziałem aby ktokolwiek wymiotował;) No ale to pewnie kwestia wprawy. Cytuj
aneczkapoznan Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Brzmi zachęcająco :) Cytuj
Iron_man Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Piłem, potwierdzam. Daje do myślenia następnego poranka ;] 1 Cytuj
sernik Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Robiliśmy ze znajomymi i do tego przepisu dorzuciliśmy jeszcze jedno piwo i tanie winko. Smakuje dobrze ale na drugi dzień wątroba umiera ;) Cytuj
Kuchniaaa Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 To jest legenda ze studenckich czasów. Nie pijcie tego ludzie:D Może w smaku jest całkiem całkiem jeżeli doda się dużo soku, ale rano to.. Cytuj
atrix_0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 a może woodstockowo - węgorzewska amarena turbodrink! Idealne pod namiot na festiwal, wszystko dostepne w najbliższej biedronce: 1 amarena, 1 "szamampan" angelo, i BEEenergy (1puszeczka). Wszystko mieszamy np. w butelce po pysiu który robi za shaker, jak ktos nie ma kasy na pysia do wylania to wylewa połowe składników do gardła a z drugiej połowy miesza drinka. Uwielbiane na wszystkich festiwalach Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Na takich samych festiwalach i studenckich imprezach bywaliśmy :grin: Cytuj
qca Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Składniki - 1 litr wódki - dwa piwa - tani szampan - litr napoju energetyzującego - pół butelki syropu malinowego Cytuj
Gość faworek33 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) można zobaczyć filmik przyrządzania:-) Edytowane 25 Lutego 2013 przez faworek33 Cytuj
UwielbiamJesc Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 O matko co to musi się po tym dziać :P nie posmakowała bym nawet tego :P Cytuj
Zuzi Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Ktoś już to próbował wypić na imprezie??? Jak wrażenia??? Ja jakoś nie mam odwagi:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi