AnnaK Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 2 duże pomidory pokroić w ósemki 2 ogórki wężowe pokroić w grube plastry 1 czerwona cebula pokroić w piórka 20 dag mozzarelli (najlepiej w małych kulkach)-odsączyć 2 łyżki szczypiorku sałata czarne oliwki 3 łyżki octu balsamicznego 6 łyżek oliwy pieprz Wszystkie warzywa wymieszć, posypać szczypiorkiem, skropić octem balsamicznym, polać oliwą i posypać świeżo zmielonym pieprzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gggosia24 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 mmm uwielbiam mozarelle - na pewno wyprobuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagotowana Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Szybkie i ciekawe podanie warzyw, fajne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wczoraj zrobiłem i wyszło naprawdę dobre:) Tylko zrobiłem dwie zmiany: zamiast oliwek - podmidorki koktajlowe i zamiast oliwy - olej z pestek dyni. Mniam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherycherylady Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja też zrobię z pomidorkami koktajlowymi, bo za oliwkaami nie przepadam. Za to za mozzarellą tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izabelaw29 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Tez robilam,wyszlo super,dziekuje za przepis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalka27 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 nie wiedziałam, że można tak podać mozarellę, fajne połączenie smaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armenika Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Uwielbiam mozzarellę z pomidorami. Mój przepis jest jednak szybki i prosty. Kroję pomidorki koktajlowe najczęściej w kostkę i w kostkę ser. Następnie do szklanki wlewam 3 łyżki wody i 3 łyżki oleju i wsypuje sos grecki z torebki. Polewam pokrojone składniki i wszystko razem mieszam. Super smakuje ze świeżą bazylią, ale nie zawsze mam pod ręką. Kroję też czasem pomidory w plastry i przekładam na przemian plaster sera, plaster pomidora. Polewam sosem greckim. Pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.