Skocz do zawartości

Golonka


jacob_cook

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość ;]. planuję ugotować golonkę w piwie z puree ziemniaczane oraz kapustą podsmażaną - typowo chłopskie i staropolskie danie. Teraz rodzi się moje pytanie, mianowicie jak mogę w fajny i finezyjny sposób podać tę danie tzn. ułożyć na talerzu? Myślałem, aby puree ułożyć za pomocą pierścienia a na nim mała golonkę bez kości ale jak pomyślę to raczej wszystko się rozleci. Podajcie swoją propozycję podania tego dania lub napiszcie coś zupełnie innego, inne danie tylko oby było mięso gotowane na pokładzie Dołączona grafika pozdrawiam.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witaj na forum :) To danie, które sobie zaplanowałeś jest dobre, i ten sposób podania też, ewentualnie możesz golonkę ułożyć na liściu zielonej sałaty, obok położyć kapustę, a po drugiej stronie talerza 3 kuli puree i udekorować koperkiem... Pozdrawiam :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.