Skocz do zawartości

Podpłomyk Z Żurawinowym Spodem I Serkiem Gazdowskim;)


Rekomendowane odpowiedzi

Byliśmy obecni w Strefie Kibica w Poznaniu. Tomasz Jakubiak gotował dla Was pyszne potrawy. Chcemy podzielić się z Wami przepisem! Dziś podpłomyk z żurawinowym spodem i serkiem gazdowskim: Woda letnia - 500ml Mąka Sól / pieprz Kilka serków gazdowskich Słoik żurawiny Natka pietruszki - pół pęczka Orzech włoski - 3 łyżki Czosnek niedźwiedzi Do wody dodawaj przesianą mąkę, aż powstanie elastyczne ciasto. Gotową już masę podziel na dwie części i rozwałkuj na bardzo cienki placek. Piekarnik nagrzej do maksymalnej temperatury wraz z blachami (grzanie do pizzy). Placki posmaruj żurawiną, obsyp pokrojonymi oscypkami, natką, orzechami i czosnkiem. Smacznego, Doradcy Amiki ;-)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.