Skocz do zawartości
Doradcy_Amiki

Podpłomyk Z Żurawinowym Spodem I Serkiem Gazdowskim;)

Rekomendowane odpowiedzi

Byliśmy obecni w Strefie Kibica w Poznaniu. Tomasz Jakubiak gotował dla Was pyszne potrawy. Chcemy podzielić się z Wami przepisem! Dziś podpłomyk z żurawinowym spodem i serkiem gazdowskim: Woda letnia - 500ml Mąka Sól / pieprz Kilka serków gazdowskich Słoik żurawiny Natka pietruszki - pół pęczka Orzech włoski - 3 łyżki Czosnek niedźwiedzi Do wody dodawaj przesianą mąkę, aż powstanie elastyczne ciasto. Gotową już masę podziel na dwie części i rozwałkuj na bardzo cienki placek. Piekarnik nagrzej do maksymalnej temperatury wraz z blachami (grzanie do pizzy). Placki posmaruj żurawiną, obsyp pokrojonymi oscypkami, natką, orzechami i czosnkiem. Smacznego, Doradcy Amiki ;-)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.