AnnaK Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Smaczne urozmaicenie zimowego jadłospisu. Zalewa: 1 litr wody 1 łyżka soli 1 łyżeczka cukru Nieduże i twarde pomidory oskórować i ułożyć luźno w słoikach. Zagotować zalewę, odstawić na kilka minut żeby przestygła, zalać pomidory - muszą być całe zakryte. Słoiki zakręcić i pasteryzować 3 minuty od momentu zawrzenia wody. przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Super! Kolejny fajny przepis, dziękuję Aniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Skusiłam się na te pomidorki, bardzo ładnie się prezentują - a degustacja dopiero w zimnie... Przepis prosty i szybki, warto się skusić! ;) Dziękuję Ci Aniu i pozdrawiam :smile: Ps. załączam zdjęcie z przelatującą muszką ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakija Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 A czy z pomidorków koktajlowych tez sie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.