Skocz do zawartości

elusia

Smakowicze
  • Postów

    69
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia elusia

Entuzjasta

Entuzjasta (6/14)

  • Pierwszy post
  • Współtwórca
  • Starter dyskusji

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam,mam płytę indukcyjna, jak gotowac? Rosół wyszedł mętny, a jak gotowałam na małej mocy to się nie ugotowało, warzywa twarde.Nie mam odwagi na inne zupy.Moze ktoś z Was ma do czynienia z taką nowością? Proszę o pomoc,z góry dziękuję.
  2. Mam całą gicz badania razem z golonka,co z tego zrobić.?
  3. Olinko,dziekuje za mile slowa. Kto wie czy, dzis nie mialabym meza, gdybym znala ta diete. Wspieraj rodzicow,robia to dla swojego zdrowia. Pozdrawiam wszystkich i zycze spadkow wagi. :smile:
  4. Witam raz jeszcze wszystkie Protalki, jest mi bardzo milo, ze moj post zostal zauwazony i tak cieplutko skomentowany. Wiadomo, ze dla corki chce jak najlepiej,ale nic nie przychodzi samo. Na ten wizerunek zapracowala sama. Mnie nawieksza radosc sprawia, jak patrze na mloda ,ladna kobietke. Moja druga corka Anulkas, nie byla tak zdeterminowana i odpuscila. Wszystkim zycze spadkow wagi i wytrwalosci w dazeniu do celu. Pozdrawiam serdecznie. :smile: :-( ;)
  5. Witam wszystkich serdecznie.Czytam Was i dopinguje ,ale nadszedl czas na posta. Nikt mnie nie zna wiec sie przedstawiam,jestem mama Sagi. Wasze pochwaly zmusily mnie do wypowiedzi. Widzialam na codzien zmagania z jedzonkiem pysznych rzeczy,(byly dwa świeta). Ciesze sie ze bylam swiadkiem przemiany z FOCZKI w (no prawie) SYRENKE i wiadomo, ze nie obylo sie bez wyrzeczeń. SAGO kochanie, dla Ciebie wielki szacun,za wytrwalosc, codzien powtarzam Ci jak sie ciesze z Twojego wygladu. Tego samego Wam wszystkim zycze, powodzenia.
  6. Sagus, glowa do gory. Zgodnie z powiedzeniem"co Cie nie zniszczy,to Cie wzmocni". Napewno znajdziesz prace,to kwestia czasu, tylko sie za bardzo nie stresuj. Dasz rade,tego Ci zycze z calego serca.
  7. Witaj Sago, pisze do Ciebie na tym forum bo wiem ze czesto zagladasz. Przepraszam pozostale PROTALKI za prywatna wiadomosc. Sago wiem ze czesto zagladasz na forum to przeczytasz i bedziesz widziala ze mam internet ale jak to zrobiam nie wiem. Jestem obserwatorem i czytam Wasze posty. Niejednokrotnie jestem pelna podziwu za upor w dazeniu do celu. Pozdrawiam wszystkie PROTALOWE dziewczyny i chlopakow, zycze wytralosci bo to sie oplaca. Milej niedzieli :D . :)
  8. Renigliwice "Po wsypaniu wymieszanej mąki na wierzch wkruszyć drożdże i włączyć program na 3 godziny. Kiedy na zegarze pojawi się czas 1,5 do końca posypuję ciasto, np. makiem, sezamem, itd." Nie piszesz jaki duzy chleb pieczesz z takiej ilosci drozdzy ?
  9. Ja pieke chleb raz na 2 tygodnie.Zrobilabym na zakwasie, ale zeby kupic gotowy.Nie wiem gdzie i dlatego robie na drozdzach,a moze podpowiedz, gdzie kupic?Bede wdzieczna.Dziekuje
  10. Mialam mieszanke chlebowa kupiona w LIDLu i tez mialam zapadniete chlebki.Moze kup polska mieszanke i spruboj. Ja tak zrobilam i z polskiej mieszanki pieke dobry chleb,powodzenia.
  11. Śmialo, mozna zamrozic kazda rybe wędzoną.Probowalam na makreli,bo jest tańsza, gdyby sie nie udalo. Radze pokroic na porcje,zeby po rozmrozeniu zjesc i nie lezalo. Powodzenia.
  12. Witajcie wszyscy. Kubus 1842, zainteresowales mnie.Taki mlody i taki zdolny,chetny do pomocy.Moze pomozesz mi swoim doswiadczeniem?Jestem nowicjuszem,nie mam nic wspolnego z wypikami zawodowo.Pieke chlebek z gotowych mieszanek i jest jasny na wierzchu,czy tak ma byc ?czy to wada maszyny? Bardzo chetnie skorzystam z Twoich przepisow dotyczacych pieczenia ciasta,a moze ktos jeszcze? Pozdrawiam serdecznie.
  13. Ja gotuje zawsze wieksza ilosc kapusty kiszonej,ze wzgledu na dlugosc gotowania.Dziele na porcje i do zamrazarki.Przyrzadzam zasmazke i wyjmuje kapuste.Na patelni sie rozmrozi.Przyprawiam i juz gotowe.
  14. elusia

    Prosba O Przepis

    Witam!Juz kiedys byl ten przepis na watrobke drobiowa,ale mnie sie zgubil.Byly tam miedzy innymi banany.nie wiem co dalej. Dziekuje i pozdrawiam Elzbieta
  15. elusia

    Pomozcie Znalezc

    Prosze,mozcie znalezc przepis na kurczaka faszerowanego plus opis jak wyjac kosci.Kiedys widzialam na forum,ale mi sie zgubil.Nie wiem jak odszukac? moze pomozecie? Dziekuje i pozdrawiam elusia :P
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.