Extra Przepisy
Z Życia Wzięte- Doświadczenia Odchudzania Własne I Niewłasne
Rozpoczęty przez dwukropek, 24.03.2011 10:59
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 24.03.2011 - 10:59
Znacie jakieś ciekawe historie o próbach odchudzania. Udane czy też nieudane, śmieszne albo wręcz tragiczne ;> Podzielcie się swoim doświadczeniem, aby wesprzeć wysiłki tych, którzy aktualnie przechodzą przez katusze odmawiania sobie małego conieco
http://gotowanie.manifo.com/ - moje ulubione przepisy.
Napisano 24.03.2011 - 11:06
To dla rozpoczęcia tematu opowiem Wam jak cudownie zadziałały na mnie ćwiczenia tzw. 6 Weidera (czy jak się to piszę
). Wyjechałam do pracy do Dublina z koleżankami ze studiów. Małyśmy ambitny plan ćwiczenia mięśni brzucha. Pilnowałyśmy się nawzajem, aby żadna się nie obijała. Udało nam się systematycznie ćwiczyć. Rano wstawałyśmy do pracy i zasuwałyśmy 30min do tramwaju. Kupowałyśmy pieczywo tylko pełnoziarniste.....i starałyśmy się ogólnie kupować zdrową żywność, ale jeśli ktoś był w Irlandii to wie, że to jak szukanie igły w stogu siana! Ogólnie nigdy nie miałam problemu z tyciem, ale powiem Wam, że w Dublinie, pomimo ćwiczeń, codziennego marszu tam i nazat, przez tą cudowną ZDROWĄ ŻYWNOŚĆ IRLANDZKĄ w dwa miesiące przytyłam 5 kilo!!!!!! Po powrocie do domu rodzice ledwo mnie poznali ;> Ja miałam tyle do opowiadania, a oni zamiast słuchać śmiali się do rozpuchu z moich boków (bo boczkami nie dało się tego nazwać) i potrójnego podbródka. Tak to zadziałała na mnie 6 weidera i zdrowa żywność
http://gotowanie.manifo.com/ - moje ulubione przepisy.