Halinko serniczek wyszedł super , ładny wysoki .Widac ,ze jest wilgotne ciasto ,a takie lubię .
Extra Przepisy
Sernik Z Czekoladą Na Biszkopcie
Rozpoczęty przez apsik, 14.11.2011 11:10
18 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.12.2011 - 19:30
Napisano 31.12.2011 - 13:53
I ja go zrobiłam wczoraj...mówię-rewelacja!Wygląda jak torcik a jaki delikatny w smaku.I po raz pierwszy zważyła mi się polewa ale rozrobiłam taką z torebki i potem dodawałam po łyżce tą zważoną i mieszałam i skoro była ok to tak wymieszałam do końca i tym sposobem miałam sporo tej polewy więc jeszcze na wierzch zostało sporo.Bardzo polecam ciacho a przepis już wydrukowany i rozdany.
Napisano 25.01.2012 - 22:27
Wygląda tak apetycznie ,że ja musze upiec sernik
Napisano 06.02.2012 - 13:19
Witam, skusiłam się na ten serniczek. Jest pyszny, piekłam go już dwa razy 
Zwiększyłam trochę proporcję na polewę
Najlepiej jest też upiec biszkopt dzień wcześniej, bo potem ładnie się przekroi, nic się nie kruszy, nie trzeba się tak męczyć z przekrawaniem 
Ale przpeis jest SUPER! To jeden z najlepszych serników, jakie jadłam - POLECAM i zachęcam do wypróbowania
Dziękuję Ci Elu, za kolejną ciekawą i słodką propozycję wypieku
Serdecznie pozdrawiam i czekam na kolejne
Zwiększyłam trochę proporcję na polewę
Ale przpeis jest SUPER! To jeden z najlepszych serników, jakie jadłam - POLECAM i zachęcam do wypróbowania
Dziękuję Ci Elu, za kolejną ciekawą i słodką propozycję wypieku
Serdecznie pozdrawiam i czekam na kolejne
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...