Witam, ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, chciałem serdecznie przywitać wszystkich użytkowników. Mam nadzieję, że dzięki temu forum zdobęde nowe wiadomości na temat gotowania. Pozdrawiam.
Extra Przepisy
Witam!
Rozpoczęty przez Stach, 10.01.2012 16:05
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10.01.2012 - 16:05
Napisano 10.01.2012 - 16:20
Witaj w smacznym gronie
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Napisano 10.01.2012 - 18:02
Witaj Stachu.
Napisano 11.01.2012 - 15:59
Ja również chciałabym przywitać wszystkich smakoszy!
Napisano 11.01.2012 - 16:04
Witajcie
POZDRAWIAM!!!
Napisano 12.01.2012 - 13:00
Witamy na forum
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Napisano 01.02.2012 - 23:18
Witam,
napewno zdobędziesz wiadomości o gotowaniu, świetnych pomysłów kulinarnych na tym forum jest bez liku
pozdrawiam
napewno zdobędziesz wiadomości o gotowaniu, świetnych pomysłów kulinarnych na tym forum jest bez liku
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||