Skocz do zawartości

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 11/08/16 uwzględniając wszystkie działy

  1. Pyszny chlebek z chrupiącą skórką. Składniki:200 g mąki żytniej typ 2000300 g mąki pszennej razowej typ 750100 g mąki pszennej tortowej500 ml wody przegotowanej100 g otrębów lub słonecznika2 płaskie łyżeczki soli1 łyżeczka cukru40 g drożdży prasowanych1 łyżkę oleju
    1 punkt
  2. Moja znajoma ma Zelmer o mocy 450 wat i ma też problem z bladością i zapadaniem góry chlebka. Ja od paru dni mam Muolinex 5003 o mocy 1650 wat i nie ma porównania z jej wypiekiem. U mnie chlebki są wypieczone, skórka chrupiąca i wypieczona/zależy od stopnia jaki ustawię/.Na foto moje dzisiejsze 2 różne upieczone chlebki.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.