Postów przybywa z minuty na minute trudno nadążyć :-D , ale to dobrze bo żadna z nas nie zostanie sama. Ja mam kilka pytań skierowanych do bardziej doświadczonych niż ja:
1) Otrąb nie możemy spożywać codziennie prawda? Bo ja w sumie dawała bym je do wszystkiego: jogurtu, serka twarogowego i w ogóle hehe
2) Smażył ktoś coś na oleju parafinowym dostępnym w aptece? Boje się właściwości przeczyszczających i jakoś nie mogę się przekonać a znudziło mi się gotowane mięsko a niestety na razie nie mogę sobie pozwolić na grillowane
3) Możecie mi podpowiedzieć gdzie dostane mąkę kukurydzianą, bo nie mogę jej spotkać. Może macie informacje na temat czy nie ma jej w jakiejś sieciówce Lild, Carrefour albo Kaufland?
4) Zastanawiam sie nad zakupem nowszej książki Dukana z przepisami. Godna polecenia?
W czwartek zaczynam wreszcie warzywka po 10 dniach białek już zaczęło być to dla mnie za bardzo monotonne, wy macie ciągle jakieś nowy przepisy które wydaja się być przepyszne a ja nie mam chęci na gotowanie. Może macie coś takiego szybkiego dla takiego lenia jak ja? Przeglądałam przepisy na innym wątku ale jakoś nie mogę się przekonać do niczego chyba jestem za brdzo wybredna hehe