Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

sMac

Smakowicze
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O sMac

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Zainteresowania
    Kuchnia w teorii i praktyce.
  1. sMac

    Fasolka Po Bretońsku

    A ja znalazłem takie cuda. Naukowe podejście do fasolki PB http://www.przepisyk...ka_po_bretonsku
  2. sMac

    Grillowany Karczek

    Można także dać na 24 godziny do zamrażarki - zaraz po natarciu. Oczywiście pod warunkiem, że mięso wcześniej nie było mrożone.
  3. Wieczniem głodnym

    1. kuba6415

      kuba6415

      To przestań jeść a poczujesz się syty.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.