Skocz do zawartości

pasibrzuch

Smakowicze
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia pasibrzuch

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Starter dyskusji

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja jak na razie robiłam tylko te sklepowe "gąbki" i baaardzo mi przypadły do gustu. Jeżeli te o których piszesz są jeszcze lepsze, to chyle czoła, chyba spróbuje zrobić z ciekawości :) Dołączam sie też do pytania pauline86 - co jeszcze można zrobić z takich kotlecików? Ja użyłam ich raz w towarzystwie soczewicy i wyszły super, ale jestem ciekawa czy macie jeszcze jakieś innowacyjne pomysły :)
  2. Bardzo ciekawy przepis, czytałam dziś nieco inny przepis na fritatte w Wysokich Obcasach. Patatów nie widziałam nigdy w Polsce, ale jadłam kiedyś w Kanadzie - przepyszne! Ja chyba dodałabym do tej fritatty cukinie. Pozdrawiam!
  3. Czy ktoś ma może przepis na dobrą paste z ciecierzycy, taką do smarowania chleba? Znajoma robi i jest przepyszna, niestety ostatnio trudno o kontakt z nią a ja bardzo chciałabym takową paste zrobić :) wiem że oprócz ciecierzycy w przepisie jest też czosnek i sezam - co jeszcze? Jak ją przyrządzić? Prosze o rady :)
  4. pasibrzuch

    Chlebek PITA

    Chetnie skorzystam z przepisu i spróbuje jeszcze raz. Ostatnio robiłam wg jakiegoś innego znalezionego w necie - w smaku wyszły boskie, ale niestety tylko 1, góra 2 z 8 chlebków można było uznać za wizualnie udane (dziura w środku, nie przypalone itd). Ale praktyka czyni mistrza :) Podziele sie wrażeniami z drugiego podejścia :)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.