Skocz do zawartości

Polsam12

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    5
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O Polsam12

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Mężczyzna
  1. Też coś podobnego próbowałem zrobić, ale z "pałeczek" z kurczaka, z miodem, no nie wyszło, bo kiedy smażyłem to mi się za szybko ściął miód, ale ten przepis przyznaje ciekawy ;-) Zapraszam: http://pablo25kasek.blogspot.com
  2. Witam wszystkich, jestem Polsam i chętnie będę się dzielił z Wami moimi przemyśleniami kulinarnymi, pozdrawiam. http://pablo25kasek.blogspot.com
  3. Witam. U mnie w rodzinie przyjęło się, że ziemniaki gotujemy w zimniej wodzie. Młode ziemniaki podajemy całe. Trochę starsze ziemniaki gotujemy dłużej niż młode i tłuczemy tłuczkiem, robiąc z nich puree. Soli dodaje się w czasie gotowania lub pod koniec gdy ziemniaki już prawie są miękkie. http://pablo25kasek.blogspot.com
  4. Ja natomiast nie lubie: - odkurzać - trzepać dywanów - i prasować Co lubie:...? - obierać ziemniaki (na frytki) - myć naczynia - noi piec ciasta http://pablo25kasek.blogspot.com
  5. Ja preferuje piernik z kwasnego mleka i z powidlami dobry na niedzielny podwieczorek, np do kawy http://pablo25kasek.blogspot.com
  6. Polsam12

    Ziemniaki

    No przynajmniej 10 minut jeśli chodzi o pełen gar (ok. 2,5 kg). Zależy też od wielkości noża, bo to wtedy np. jeśli małym nożem to wtedy powierzchnia jest mała i lepiej się kroi. Tak ja uważam :)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.