Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

Justyna2

Smakowicze
  • Zawartość

    8
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O Justyna2

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Zainteresowania
    kuchnia, Grecja, dobre jedzenie
  1. Kupowaliśmy kiedyś mojej mamie ekspres firmy Saeco. To taka firma, która zajmuje się głównie produkcją ekspresów, więc możesz sprawdzić jej produkty. Najlepiej zapytać rodziców co potrzebują. Może warto złożyć się na jakiś większy prezent z resztą rodziny, niż kupować pierdoły:)
  2. Ja też bym poszła, bo uwielbiam zupy:)
  3. Justyna2

    Wiosna

    Ja ostatnio wybrałam się na wiosenny spacer i zrobiłam takie zdjęcia:)
  4. Oliwki, to bogate źródło zdrowia. Zawierają one dobroczynne związki mineralne, takie jak: fosfor, potas i żelazo, a także witaminy z grupy B, prowitaminę A, oraz witaminę C i E. Ta ostatnia witamina opóźnia proces starzenia i wspomaga procesy rozrodcze. Oliwki dodatkowo są bogate w błonnik. Ich systematyczne spożywanie może przyczynić się do szybszej regeneracji wątroby i lepszej pracy układu pokarmowego. Leczą one zaparcia i usprawniają perystaltykę jelit. Ale to nie jedyne właściwości oliwek. Nie każdy wie, że oliwki działają przeciwbólowo i są pomocne np. w leczeniu migreny. Kobiety powinny wziąć pod uwagę również to, że oliwki rewelacyjnie wpływają na pozytywny wygląd skóry, włosów i paznokci. Obecna w nich witamina E, sprawia, że poprawia się jędrność skóry i wzrasta jej poziom nawilżenia.
  5. basga zaskoczyłaś mnie tym, żeby kawy używać do masażu:) Muszę tego spróbować.
  6. Justyna2

    Rosyjskie Bliny

    A jak nigdy nie jadłam blinów i myślałam, że to coś pierogowatego jest:) Jeżeli ktoś ma przepis, to też chętnie zobaczę.
  7. Justyna2

    Mielona papryka

    Faktycznie, czasami jak dodaję paprykę lub pieprz do jakiejś potrawy, to mam wrażenie, że wcale ich nie czuć. Muszę wypróbować ten sposób ze wcześniejszym podgrzaniem.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.