kleopatra Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 150 g miodu płynnego, 250 g cukru, 200 g kakao, 2 białka, 500 g orzechów laskowych przygotowanie: Miód utrzeć z cukrem na ogniu, aż się zakoloruje, przestudzić.Ubić z białek pianę i dodać do miodu. Wymieszać kakao z niewielką ilością wody (na ogniu) i dodać razem z mielonymi i przyrumienionymi orzechami do miodu. Wszystko dokładnie wymieszać. Wylać całość do płaskiej formy wyłożonej papierem woskowym. Odstawić na 2 godziny do lodówki, pokroić. smacznrgo !!!!!!!!!!!!!! Cytuj
basga Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Lepiej chyba wylać na wafla 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.