kleopatra Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 150 g miodu płynnego, 250 g cukru, 200 g kakao, 2 białka, 500 g orzechów laskowych przygotowanie: Miód utrzeć z cukrem na ogniu, aż się zakoloruje, przestudzić.Ubić z białek pianę i dodać do miodu. Wymieszać kakao z niewielką ilością wody (na ogniu) i dodać razem z mielonymi i przyrumienionymi orzechami do miodu. Wszystko dokładnie wymieszać. Wylać całość do płaskiej formy wyłożonej papierem woskowym. Odstawić na 2 godziny do lodówki, pokroić. smacznrgo !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Lepiej chyba wylać na wafla :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.