kleopatra Opublikowano 21 Maja 2004 Zg艂o艣 Opublikowano 21 Maja 2004 150 g miodu p艂ynnego, 250 g cukru, 200 g kakao, 2 bia艂ka, 500 g orzech贸w laskowych przygotowanie: Mi贸d utrze膰 z cukrem na ogniu, a偶 si臋 zakoloruje, przestudzi膰.Ubi膰 z bia艂ek pian臋 i doda膰 do miodu. Wymiesza膰 kakao z niewielk膮 ilo艣ci膮 wody (na ogniu) i doda膰 razem z mielonymi i przyrumienionymi orzechami do miodu. Wszystko dok艂adnie wymiesza膰. Wyla膰 ca艂o艣膰 do p艂askiej formy wy艂o偶onej papierem woskowym. Odstawi膰 na 2 godziny do lod贸wki, pokroi膰. smacznrgo !!!!!!!!!!!!!! Cytuj
basga Opublikowano 26 Marca 2007 Zg艂o艣 Opublikowano 26 Marca 2007 Lepiej chyba wyla膰 na wafla 馃檪 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.