Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
ra_szymczak

Masło Czosnkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Masło czosnkowe jest idealnym dodatkiem do ciepłych bułeczek, chrupiącej bagietki czy grillowanego chleba tostowego. Połączenie wyłącznie naturalnych składników owocuje niezwykłym smakiem i aromatem.

 

Składniki

 

- kostka masła

- 4 ząbki czosnku

- sól  

 

Wykonanie

 

Ząbki czosnku, obrać, przecisnąć przez praskę i utrzeć z szczyptą soli. Tak przygotowany czosnek wymieszać dokładnie z miękkim masłem. Po wymieszaniu przełożyć masło do maselnicy lub innej foremki ( np. silikonowa forma do muffinek ).

 

Zdjęcie potrawy znajdziecie tutaj

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.