ewaldek 9 Napisano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Szybki przepis na parówki w sosie pomidorowym. Danie można swobodnie modyfikować. Idealnie smakują z kukurydzą lub pieczarkami. Można dodać inne składniki takie jakie lubimy. Składniki:4 parówki cienkie 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego łyżeczkę cukru mąkę przyprawy pieprz, papryka czerwona ostra Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroszk_a 1 Napisano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 A to nie lepiej dodać do tego np. pomidory z puszki? Troche bardziej treściwe :P 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewaldek 9 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Pewno że można:) ale nie wszyscy mają pomidory z puszki, a koncentrat pomidorowy tak:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariecky 0 Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 serio, wszyscy mają? ja nie mam, prędzej własnie pomidory albo przeciee, który sami robimy. wtedy przynajmniej nie trzeba dodawać mąki :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyszny 0 Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Oczywiście że przeciery pomidorowe własnego wykonania są najlepsze. A takie parówki dobrze smakują z ziemniakami i dobrą surówką. ;p Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roland 0 Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Ja polecam zastąpić parówki czymś lepszej jakości - już lepiej sprawdzi się zwykła kiełbasa. Ogólnie przepis prosty i niestety też bezwartościowy jeżeli chodzi o jakieś wartości odżywcze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ra_szymczak 4 Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 przepis jest bardzo ogólny dzięki czemu można go dowolnie modyfikować i to jest duży plus - jak ktoś chce może zrobić bardziej zdrowo i pożywnie. Dla mnie to jest przepis z grupy tzw "obiad studenta" :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiaczeek12 0 Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Też często robię właśnie takie paróweczki, ale lubię też zawinąć je w ciasto francuskie i zrobić do tego pyszny sosik. I jeszcze mozzarellą posypać, po prostu niebo w gębie :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi