Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

 Smażone tofu w słodko-pikantnym sosie

Składniki:

300 gram tofu naturalnego
łyżka ostrej papryki-w przepisie użyto gochugaru
1 łyżka sosu sojowego
1 łyżka cukru
1 łyżka syropu kukurydzianego-opcjonalnie
3 ząbki czosnku
1 cebula
pęczek posiekanej dymki
1 łyżka oleju sezamowego
3/4 szklanki wody
ziarna prażonego sezamu
olej do smażenia

 

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 8 miesięcy później...

Uwialbiam tofu w ostrej wersji ;p zazwyczaj robie z warzywami, mleczkiem kokosowym i chilli. Podaje z ryżem.

Tofu ma w sobie bardzo dużo białka i czesto jem je po treningu dlatego im więcej sposobów na jego przyrządzenie tym lepiej :)

ktoś, coś ?

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.