Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na klasyk kuchni włoskiej-pyszne, proste w przygotowaniu spaghetti aglio e olio. Smacznego:)

Składniki:

350 gram makaronu spaghetti
5 dużych ząbków  czosnku
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
80 ml oliwy z oliwek
1 filecik anchovis
starty ser parmigiano reggiano i pecorino roano

 

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 8 miesięcy później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.