PrzygodyGabi Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Zapraszam na klasyk kuchni włoskiej-pyszne, proste w przygotowaniu spaghetti aglio e olio. Smacznego:) Składniki: 350 gram makaronu spaghetti 5 dużych ząbków czosnku 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 80 ml oliwy z oliwek 1 filecik anchovis starty ser parmigiano reggiano i pecorino roano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko852 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.