Klara 0 Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Witam, szukam sprawdzonych pomysłow na spaghetti Carbonara. Czy ktoś mógłby się podzielić swoim przepisem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoProstuDora 2 Napisano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Carbonara DeLarge, Carbonara Aśki K. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MG78 0 Napisano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Dnia 4.04.2018 o 14:31, Klara napisał: Witam, szukam sprawdzonych pomysłow na spaghetti Carbonara. Czy ktoś mógłby się podzielić swoim przepisem? Polecam zdecydowanie ten przepis na Carbonarę. Swoją drogą Carbonara to mega proste i szybkie danie, chociaż sami włosi nie są zgodni co do tego jak przygotowywać do niej sos i sam byłem świadkiem kłótni same żółtka vs całe jajka. Ja jestem zdecydowanie zwolennikiem wersji z całymi jajkami, która wydaje się ma też mocne historyczne podstawy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi