Skocz do zawartości

Serowe kotleciki


Gość Justyna Gach-Michalska

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Justyna Gach-Michalska

podwójna pierś z kurczaka 2-3 łyżki majonezu ok.30 dag sera żółtego jajko bułka tarta przyprawy Piersi z kurczaka zmiksować(najlepiej końcówką do owoców).Ser zetrzeć na tarce.Połączyć z mięsem.Dodać majonez,jajko i przyprawić do smaku.Uformować kulki i obtoczyć je w bułce tartej. Usmarzyć na patelni na złoty kolor. Smacznego

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.