Gość Justyna Gach-Michalska Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 podwójna pierś z kurczaka 2-3 łyżki majonezu ok.30 dag sera żółtego jajko bułka tarta przyprawy Piersi z kurczaka zmiksować(najlepiej końcówką do owoców).Ser zetrzeć na tarce.Połączyć z mięsem.Dodać majonez,jajko i przyprawić do smaku.Uformować kulki i obtoczyć je w bułce tartej. Usmarzyć na patelni na złoty kolor. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość deedee Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 zrobilam. tylko zamiast piersi z kurczaka uzylam piersi z indyka. wyszly pyszniutkie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milena Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 sorki ale nie wiem o jaką końcówkę do owoców chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.