Gość Justyna Gach-Michalska Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 podwójna pierś z kurczaka 2-3 łyżki majonezu ok.30 dag sera żółtego jajko bułka tarta przyprawy Piersi z kurczaka zmiksować(najlepiej końcówką do owoców).Ser zetrzeć na tarce.Połączyć z mięsem.Dodać majonez,jajko i przyprawić do smaku.Uformować kulki i obtoczyć je w bułce tartej. Usmarzyć na patelni na złoty kolor. Smacznego Cytuj
Gość deedee Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 zrobilam. tylko zamiast piersi z kurczaka uzylam piersi z indyka. wyszly pyszniutkie. :lol: Cytuj
milena Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 sorki ale nie wiem o jaką końcówkę do owoców chodzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.