Gość kret Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 składniki: 3jaja 6łyżek czubate mąki 1/2szk. oleju 2szk.wody nie gazowanej sól Wszystkie produkty należy zmiksować.Ciasto musi być żadkie. Pierwszy naleśnik smażymy na oleju, następne juz bez tłuszczu. Smażymy małe i bardzo cienkie naleśniki. Podajemy z różnym farszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uretan Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Bomba. Robię podobnie, tylko zamiast wody daję sok pomarańczowy (jeśli są do słodkich farszów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milena Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 uwielbiam naleśniki, głównie na słodko ,ale czasami mnie ponosi jak się który przyklei do patelni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uretan Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Smaż na teflonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.