Skocz do zawartości

Sałatka czosnkowo-pieczarkowa


zazula226

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: - 1woreczek ryżu - 0,5 kg pieczarek - majonez - 1 główka czosnku - biały pieprz Sposób przygotowania: Ryz ugotować. Pieczarki obrać, bardzo drobno posiekać. Na rozgrzana patelnie wlać ok. 3 łyżek oleju, lub oliwy, wycisnąć czosnek wsypać całość pieczarek. Dusić, nie przykrywając, do miękkości i do odparowania całej wody z pieczarek. Jeszcze ciepłe wymieszać z ryżem, doprawić białym pieprzem i dużą ilością majonezu. dobra na imprezy w zaprzyjaźnionym gronie.... ac ten czosnek.... ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 6 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.