Skocz do zawartości

Ryby Gotowane W Zalewie Pomidorowej


halina mlodzieniak

Rekomendowane odpowiedzi

1 KG RYB NAJLEPIEJ FILET ZALEWA: 1 SZKL WODY 1 PRZECIE POMIDOROWY 1/2 SZKL OLEJU 1/3 SZKL OCTU 3ŁYŻKI CUKRU 1 ŁYZKA SOLI LISC LAUROWY, ZIELE ANGIELSKIE, 4 DUZE CEBULE ZAGOTOWAC ZALEWE, WCZESNIEJ SUROWE RYBY PUKLADAC DO NACZYNA IZALAC TA ZALEWA. GOTOWAC 10 MIN BEZ MIESZANIA NA MALYM OGNIU. PO OSTYGNIECIU NIEBO W GEBIA. NAPRAWDE PYSZNE I SPRAWDZONE SMACZNEGO!!! :P :P :P

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Tak jak wcześniej pisałam rybke rozmroziłam , przygotowałam i ,nie zjadłam ........... Grypa połozyła mnie do łózka ,a wiadoma jak to jest kiedy jest się chorym nawet najlepsze smakołyki nie wchodzą .Domownicy rybke zjedli i mówili że dobra .Następnym razem jak ją przygotuje to będę mogła wyrazic swoja opinie .Dużym atutem tej potrawy jest to że robi się ją byskawicznie :D Dziekuje pozdrawiam :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zrobiłam rybkę " Mintaja" smaczna potrawa, moim domownikom smakowała. Ja lubię potrawy mniej kwaśne i nastepną razą jak będę robiła dodam mniej octu. Moja uwaga: przypuszczam że smaczniejsze w tej zalewie będą świeże śledzie tak zwane ślepaki.

Pozdrawiam i dziękuję za przepis.

Proszę zrobić z przepisu Doroty "Śledzie w papryce i ogórku" to jest bardzo pyszna potrawa.

ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.