Justyna 25 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Składniki: 6 kotletów schabowych 3 duże pory (białe części) 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka ketchupu 1 łyżka vegety sól pieprz olej do smażenia panierka Wykonanie: Schabowe rozbić dość cienko posolić popieprzyć Pore pokroic w talarki wrzucić do garnuszka i dusić aż zmięknie dodać koncentrat ketchup i vegete wymieszać.Nadzienie wkładać z jednej strony kotleta drugą docisnąć dobrze zapanierować smażyć na małym ogniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota zza plota Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 az slinka leci :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arabika Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Zrobiłam wczoraj na obiad schabowe z pora Musze przyznać -bardzo smaczne kotleciki. :D Dodałam tylko troszke mnie wegety i pod koniec smażenia ma kazdym kotlecie położyłam po plastrze żóltego sera .Serek fajnie się roztopił i super smakowało :D .Dzieki za przepis Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna 25 Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Bardzo się cieszę że smakowały i dzieki za pomysł z żółtym serkiem napewno kotlecik jest jeszcze lepszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.