cathrine Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 250 ml smietany 36proc. 200 g wedzonego lososia 3 lyzki oliwy z oliwek 2 lyzki czerwonego kawioru 2 lyzki czarnego kawioru 1 lyzka sosu pesto 1 lyzka soku z cytryny sol Smietane dobrze schladzamy i ubijamy na sztywno.Dodajemy sok z cytryny,polowe kawioru,sol i delikatnie mieszamy. Lososia zwinac w rozyczki i skropic oliwa,wymieszana z sosem pesto.Rozyczki lososia ukladamy na polmisku,dookola wyszprycowac sos kawiorowy.Udekorowac pozostalym kawiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.