pszczółka maja Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Składinki: 20 dag mąki, 3 jajka, łyżka stopionego masła, łyżeczka cukru, szczypta soli, lyżeczka proszku do pieczenia, mleko, 3 łyżki majonezu Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dolewając tyle mleka, aby ciasto było nieco gęstsze niż na naleśniki. Powinno lać się z łyżki ale gęsto strużką. Należy dodać majonez ponieważ wtedy gofry są chrupiące,a w smaku nie czuć że był dodawany majonez. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczółka maja Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzycielka Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Pszczółko Maju bardzo ładnie wyglądają gofry przez ciebie upieczone.Naprawdę. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczółka maja Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dziękuje bardzo :wink:. Polecam wszystkim ten przepis. Gofry naprawdę są chrupiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ale numer w życiu bym nie pomyślała że do gofrów można dać majonez serio go nie czuć,pyszne to zdjęcie z truskawkami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 przepis wydrukowany, wypróbuję, mam gofrownicę - dostałąm kiedyś w prezencie i nie używałam jej, najwyższa pora, pozdrawiam dzięki za przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.