Skocz do zawartości

Sos do zapiekanych ziemiaków


zazula226

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: - 1 jogurt naturalny (kremowy) - 1 ogórek świeży - koperek - ząbek czosnku - sól - pieprz Sposób przygotowania: Ogórka ścieramy na tarce, solimy i zostawiamy na parę minut do puszczenia soku, następnie odlewamy ogórki. Dodajemy jogurt, koperek, ząbek czosnku oraz do smaku solimy i pieprzymy. Podajemy schłodzony do zapiekanych ziemniaków

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.