aneta26 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 5 JAJEK OGÓRKI KISZONE MAJONEZ SÓL, PIEPRZ NATKA PIETRUSZKI Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić wzdłóż na pół i ułożyć na półmisku Pół słoiczka majonezu przełożyć do miseczki, kilka ogórków kwaszonych posiekac drobno w kostkę i dodać do majonezu, doprawić solą i pieprzem Masą pokryć jajka znajdujące się na półmisku, ozdobić natką pitruszki i schować do lodówki w celu schłodzenia. Przepis łatwy, prosty do wykonania i szybki, a z pewnością goście będą zadowoleni Życzę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Ja dodaję jeszcze pieczarki marynowane i groszek konserwowy, czasem drobniusieńko pokrojoną cebulę/uprzednio sparzoną/, częściej szczypiorek, bo mam go nawet zimą /zamrożony/. A jaja albo układam na liściach sałaty /na 1 liściu 1 połówka jaja/ i na to ten sos, albo pierw wykładam sos na półmisek a to wierzchu jaja przeciętą stroną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta26 Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Też musi być smaczne, sprubuję. A po za tym świetnie podane :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.