Jola_A. Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 3 cebule,pokroic w talarki 2 lyzki koncentratu pomidorowego 3 pomidory (moga byc w puszce) - pokroic w kostke 1/2 szklanki czerwonego wina 1 puszka czerwonej fasolki 2 zabki czosnku sol i pieprz do smaku,bazylia,oregano natka pietruszki Cebule podsmazyc na zloty kolor,dodac koncentrat,pomidory (jesli z puszki to wraz z zalewa),caly czas smazyc,dodac zmiazdzony czosnek,fasolke,wlac wino,przyprawic przyprawami.Dowolne mieso(piers z kurczaka, udka,schab,lub inne) przyprawic, podsmazyc na patelni,przelozyc do naczynia zaroodpornego,zalac sosem meksykanskim,posypac natka pietruszki,zapiekac ok.15 min. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.