Skocz do zawartości

Pierogi


Gość Maria Magdalena

Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 tygodnie później...

Ja ostatnio robiłam ciasto na pierogi, i na ok. 1/2 kg mąki dodałam 1 jajko, oczywiście sól i gorącą wodę. I muszę powiedzieć, że ciasto wyszło mięciutkie :-D no i dobrze się kleiły. Pierogi były pyszne :D Wyszło ich bardzo dużo, miały być przynajmniej na dwa obiady, lecz na drugi dzień nie było o nich ani widu ani słychu :D??: :D :-)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.