ottawa Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 smakował Doruniu, i juz na stałe wchodzi do mojego domowego menu... :wink: pozdrawiam...Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.chiquita Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Sosik po prostu mniam mniam!! Ja dałam tylko 3 ząbki czosnku, i dodałam jeszcze świeżej bazylii i pietruszki. Pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beella Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam serdecznie. Ten sosik jest super sama go robię,jest wspaniały do potraw z griila. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek88 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja jeszcze do takiego sosiku dodaje majeranek, tymianek i dwa jogurty: naturalny i śmietankowy. PYCHA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a ja ogórek tez pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_balon Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dobrze jest zamiast jogurtu naturalnego dać jogurt grecki - jest nieco gęstszy, bardziej kremowy, lepiej też komponuje się smakowo niż naturalny. ;) To mój ulubiony sos, czasem dodaję jeszcze nieco startego na małych oczkach ogórka, albo przyprawy tzatziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Sos czosnkowy w moim wykonaniu wygląda troszeczkę inaczej... Oczywiście dajemy majonez, śmietanę i sporą ilość czosnku poza tym dodaję troszkę musztardy, suszone: oregano, bazylię i majeranek (pomaga w trawieniu), sól, pieprz, czasem paprykę ostrą... Ten sos używamy praktycznie do wszystkiego... do kanapek, na grillu, do frytek, pizzy, zapiekanek itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o koperek, czasami dodaję ale nie zawsze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.