rossi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jolciu dzięki za odpowiedż :( zrobię na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandrazet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zrobiłam wczoraj na dzisiejszy obiad i oczywiście zepsułam :) Dodałam 1/3 szklankę octu ale wyszło dużo za mocne. Dogotowałam 2 woreczki ryżu i dodałam jeszcze puszkę ananasa wraz z sokiem i jest już o wiele wiele lepsze :razz: Podgrzeję i obiadek uratowany :) Dzięki za przepis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Aleksandrazet nie wiem czy dobrze przeczytałaś przepis ale ja tego kurczaka podaję na zimno jako przekąska.Na ciepło nie jadłam więc nie wiem jak będzie smakował. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandrazet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wiem wiem, że na zimno, ale i tak był za kwaśny :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.